Méregtelenítés garanciával Természetes méregtelenítés Nem génmanipulált Svájci minőség

Afvallen

AfvallenBij 80% van de volwassen vrouwen staat het voornemen ‘afvallen’ boven aan de lijst voor het nieuwe jaar. Heel veel vrouwen dromen van afvallen en zijn ze daar ook een groot deel van hun leven mee bezig, vaak tevergeefs.

Voor veel mensen is afvallen na een tijdje onmogelijk en ondanks dat ze zeggen er alles aan te hebben gedaan lukt het desondanks niet. Ze proberen van alles maar ergens blijkt het toch niet goed te functioneren. Meestal komt het voor dat ze hun droomgewicht behaald hebben na de kuur maar ze nog veel sneller weer aankomen dan gedacht.

Helaas vergeten de meeste mensen dat aankomen een oorzaak heeft en dat zit hem meestal in te weinig beweging en ongezonde voeding. Wanneer dat voor een langere tijd zo doorgaat misschien wel jaren lang dan is er duidelijk meer aan de hand en is er eerder een grondige aanpassing nodig in onze levensstijl dan alleen een werkzame vermageringskuur.

Vaak is aankomen ook iets dat voortkomt vanuit gezondheidsproblemen. In dat geval wordt het een zwaardere opgave en zal gezonde voeding; altijd uitkomst bieden en na een poos zal het afvallen echt goed te merken zijn.

De meeste vrouwen vangen met een vermageringskuur aan en zoeken doelloos een dieet uit welke ze dan een tijdje volhouden. Wanneer er geen zichtbaar afval resultaat wordt geboekt worden ze dieet moe en stoppen ermee. In de meeste gevallen gaat de droom bij het afvallen gepaard met stress dit werkt door op de gezondheid en komt het organisme in de staat van zelfmedelijden, zeker bij een streng dieet.

Wanneer men in staat is om zich bewust te worden van het feit dat de huidige toestand het gevolg is van de levensstijl van de afgelopen jaren dan is ook duidelijker te zien hoe het lichaam kan rehabiliteren.

Afvallen, het maakt niet uit hoe ingewikkeld het lijkt te zijn om, vaak is er helemaal geen dieet noodzakelijke om tot gewichtsverlies te komen.

Wanneer een organisme voor langere tijd door ongezonde voeding is overbelast zullen afvalstoffen zich in de darmwanden ophopen welke niet zullen verteren en kunnen er toxische stoffen ontstaan die de vertering verstoren en de opname van andere levensmiddelen verhinderen.

Dat is een serieus probleem omdat de ingenomen voeding in principe genoeg is maar kan het organisme toch niet de benodigde hoeveelheid voedingsstoffen absorberen. Daarom wordt maar weer eens duidelijk dat het heel belangrijk is om gezond te eten zodat men in ieder geval de juiste hoeveelheid energie kan omzetten.

De opgehoopte en onverteerde stoffen slaan zich op en bereiden zich uit in andere delen van het lichaam. Daarom noemen we dat zwaarlijvigheid omdat steeds meer van dat soort stoffen zich zullen opslaan en waar we ook haast niet meer zomaar van afkomen.

Wanneer we daar een beter zich op hebben dan is de weg naar afvallen vrij, dan hoeven we ons organisme alleen maar van deze overtollige stoffen te bevrijden.

Het is geen toeval dat de meeste vermageringskuren ons er op attent maken om eerst met een ontgifting te beginnen. Voor zover we een goed product kiezen en onze voeding aanpassen hebben we helemaal geen dieet nodig en zullen we vanzelf afvallen.

Men zal in ieder geval een ontgiftingsmethode moeten kiezen die de darmreiniging op de voorgrond stelt en ook het evenwicht in de darmflora terug brengt. Want die is voor een groot deel verantwoordelijk voor de vertering van voedsel en dat weet men niet altijd.

Bij het gebruik van voedingssupplementen moet men er daarom op letten welke in staat zijn de darmen te reinigen maar vervolgens ook de nuttige bacteriën weer vervangen. Hierdoor ontstaat er een evenwicht zodat we in staat zijn het grootste deel van het ingenomen voedsel te verwerken. Dat is het echte geheim van afvallen.