Méregtelenítés garanciával Természetes méregtelenítés Nem génmanipulált Svájci minőség

Vermoeidheid

VermoeidheidIn onze dagelijkse snelle wereld herkend vast iedereen de symptomen van moeheid, daarom willen we u op de hoogte stellen van iets wat wel eens heel belangrijk zou kunnen zijn.

Al tientalle jaren geleden ontstond er al een bepaalde druk op de lagere school want vaak werden onze kinderen al overbelast en valt het helemaal niet mee en daarom is moeheid niet altijd een natuurlijke verschijnsel in de dagelijkse gang van zaken.

We moeten zoveel dingen doen tegelijkertijd dat het ons helemaal niet meer verwondert dat we regelmatig door moeheid worden geplaagd en dat het ons helemaal niet meer opvalt wanneer we aan het einde van een gemiddelde dag totaal uitgeput zijn.


Logiserweis worden we moe van sterke psygische en lichaamelijke inspanning, dat is natuurlijk maar wanneer deze toestand te lang aanhoud dan is het helemaal niet meer zo vanzelf sprekend.

Wanneer er voor de uitputting geen verklaring is dan moeten we de kern van het probleem ergens anders zoeken.

De kern van vermoeidheid

Het organisme heeft dagelijks een hoop van functies te vervullen en ook de eenvoudigste levensfuncties vragen om gecompliceerde operaties waar veel energie voor nodig is.

Wanneer we overvallen worden door moeheid dan is ons energielevel duidelijk veel lager dan in normale toestand.

De hoeveelheid en kwaliteit van onze voeding moet in hogere mate ons organisme voorzien van energie deze vaststelling is alleen bedoeld om het opgenomen voedsel ook opgenomen worden kan.

Wanneer de energie bevoorrading voor het organisme onvoldoende is kan dit meerdere redenen hebben. Het kan zijn dat de hoeveelheid of de kwaliteit van het opgenomen voedsel niet toereikend is, dan spreken we van ondervoeding.

Het gevoel van moeheid kan ook ontstaan wanneer de energiebron genoeg wordt aangevuld, het kan zijn dat het lichaam een verborgen ziekte probeert te bestrijden en dat vergt meer energie dan het dagelijksgebruik onder normale omstandigheden.

De hoofdoorzaak van moeheid is ongezonde voeding. Wanneer we voeding tot ons nemen zonder enige voedingswaarde, heeft het verbrandingsproces meer energie nodig dan geleverd is. Denk aan zoetigheid, chips, knabbeltjes.

Ons organisme neemt uit voorbewerkt voedsel zoveel toevoegingen op dat het filteren ervan, het afbreken en verwijderen uit het organisme vaak zoveel energie kost, dat het in het beste geval net zoveel energie kost als die voeding levert.

Zoete frisdranken met suiker en koolzuur maar ook energie drankjes leveren grote hoeveelheden gifstof aan het organisme en welke absoluut geen voedingswaarde hebben en heeft het lichaam er alleen maar werk aan om alles te verwerken.

Voor een perfecte werking van het immuunsysteem heeft het de juiste hoeveelheid energie nodig. Wanneer de energiehuishouding verstoord wordt treed er een gevoel van moeheid op dat het organisme zijn energie elders vandaan moet halen.

Het ontgiften van het lichaam, wat met een darmreiniging tezamen gaat en wanneer juist toegepast, zal het gevoel van moeheid afnemen zodat er weer energie vrijkomt.

In een organisme met veel giftstoffen is het energieverbruik van het immuunsysteem zo hoog dat het verwijderen van de giftstoffen van levensbelang is en met het oog op het energieverbruik voorrang benodigd.

Wanneer ons organisme op het stadium is beland waar het immuunsysteem zijn werk niet meer kan doen dan hebben we te doen met een dusdanig energie tekort in het organisme dat het aan een kant alleen nog hersteld worden kan en anders alleen nog tot een blijvend gevoel van moeheid kan leiden.

Middels een ontgifting vullen we de vitamine aan en hersteld het evenwicht waardoor we weer opgeladen zijn en ons leven een stuk makkelijker wordt.